GPR softwareGPR Gebouw Assessoren

GPR Gebouw Assessoren

GPR Gebouw Assessoren, dat zijn GPR Gebouw Experts die de GPR Gebouw Assessorcursus en –examen hebben gedaan. Als GPR Gebouw Assessor valideert u als onafhankelijke derde de GPR Gebouw-berekeningen van uw opdrachtgever. Voor de onderbouwing bij een MIA aanvraag is dit vereist. GPR Gebouw Assessoren zijn uiteraard ook gerechtigd GPR Gebouw Certificaten aan te vragen en uit te reiken.

GPR Assessorenregister

RoepnaamNaamOrganisatieAssessor-nr.t/m versieContact
IrisAveskampGPR710124.3linkedin grey
GerbenSchuurmanW/E adviseursGPR710114.3linkedin grey
WilcoSmitsArchitectenbureau Olieslagers & AdamasgroepGPR710104.3linkedin grey
ArjenVelthuisHollander TechniekGPR710094.3linkedin grey
ManuelSchoonveldCleanfield Duurzaam AdviesGPR710084.3linkedin grey
MirjamRothBuro BouwfysicaGPR710074.3linkedin grey
MiekeMeulendijks-SchipperheinW/E adviseursGPR710064.3linkedin grey
JappeGoudW/E adviseursGPR710054.3linkedin grey
HelmerDekker, denW/E adviseursGPR710044.3linkedin grey
MartijnGemert, vanHEVOGPR710014.3linkedin grey

Experts en Assessoren

logo gpr-gebouw-assessor-4-3Als GPR Gebouw Expert maakt u voor uw klant de GPR Gebouw-berekening of adviseert u uw klanten bij het maken daarvan. Als GPR Gebouw Assessor wordt u door de klant voor een GPR Gebouw-berekening uitgenodigd onder de Assessor-rol. Uw taak is dan de GPR Gebouw-berekening te controleren en uiteindelijk te valideren.

Om een goede kwaliteit te borgen, is het niet toegestaan om voor dezelfde klant tegelijk te fungeren als GPR Gebouw Expert én Assessor. Bij een aanvraag voor MIA\Vamil moet de betreffende GPR Gebouw-berekening te allen tijde door een GPR Gebouw Expert én een GPR Gebouw Assessor gecontroleerd worden. Ook in dit geval mogen de GPR Gebouw Expert en de GPR Gebouw Assessor niet dezelfde persoon zijn. Ook mogen de Expert en de Assessor die dezelfde berekening controleren niet in dienst zijn bij dezelfde organisatie.

GPR Gebouw Assessor worden?

Voorwaarde om GPR Gebouw Assessor te worden is de opleiding tot GPR Gebouw Expert. De GPR Gebouw Expert-cursussen vinden regelmatig plaats in Utrecht en in Eindhoven. Bent u eenmaal GPR Gebouw Expert kunt u tijdens een intensieve 1-daagse cursus tot GPR Gebouw Assessor opgeleid worden.
Zie GPR Cursus-agenda.

Waarom GPR Gebouw Assessor worden? Als GPR Gebouw Assessor biedt u meerwaarde aan uw klanten en speelt u in op de behoefte van de markt om duurzaamheid officieel aan te tonen. Om in aanmerking te komen voor de MIA regeling bij gebruik van GPR Gebouw, dient de ingediende GPR Gebouw-berekening door een GPR Gebouw Expert gecontroleerd en door een GPR Gebouw Assessor gevalideerd te worden.

Gedragsregels en kwaliteitsborging

Alle GPR Gebouw Assessoren houden zich aan duidelijke gedragsregels. De Gedragscode GPR Gebouw Assessor schept een gemeenschappelijk basis voor het integer en deskundig valideren van GPR Gebouw-berekeningen. Afspraken over de kwaliteit van berekeningen zijn vastgelegd in de procedure voor Kwaliteitsborging GPR Gebouw-berekening.

Delen

Licentiehouders