GPR softwareNieuws > W/E adviseurs zoekt front-end webapplicatie-ontwikkelaar m/v

W/E adviseurs zoekt front-end webapplicatie-ontwikkelaar m/v

12 maart 2018

Utrecht-Centrum

Kennisleider duurzaam bouwen

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen – al bijna vier decennia toonaangevend in duurzaam advies – ondersteunt organisaties, van visievorming tot uitvoering in de dagelijkse praktijk. Wij ontwikkelen kennis en software, zoals GPR Gebouw die duurzaamheid voor de markt inzichtelijk en meetbaar maakt. En we delen onze kennis via cursussen en workshops.

Maatschappelijk meerwaarde hebben

W/E adviseurs – met vestigingen in Eindhoven en Utrecht – is een ’social enterprise‘. W/E zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Daarbij staat het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving centraal. W/E levert net als andere ondernemingen een product of dienst en heeft een verdienmodel. Geld is geen doel voor W/E maar een middel om de missie te realiseren. Het hoofddoel van W/E adviseurs is maatschappelijke meerwaarde of ‘impact’ creëren.

Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een front-end webapplicatie-ontwikkelaar m/v. Jouw werkplek is ons kantoor dat op 10 minuten lopen van station Utrecht Centraal ligt.

Tevreden gebruikers

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen biedt naast advies, certificering en cursussen  ook webbased-applicaties onder het paraplumerk GPR. Met deze applicaties maken gebruikers de duurzaamheid van gebouwen en gebieden meetbaar en bespreekbaar. Organisaties zoals gemeenten, architecten- en adviesbureaus, woningcorporaties en vastgoedbeleggers kunnen een licentie voor één of meerdere applicaties kopen. Naast enkele veelgebruikte applicaties zijn er diverse specials. De uitdaging is met GPR-software toonaangevend en koploper te blijven.

De behoeften van de klant vormen de basis voor succesvolle ontwikkeling van de software. Niet het denken vanuit de techniek, maar het denken en doen vanuit de klant is essentieel. GPR-software is geen doel, maar een middel om het vraagstuk van de klant op te lossen. Je speelt een leidende rol, om de reis van gebruikers en beheerders binnen onze applicaties vorm te geven. Voor het programmeren van het front-end wordt gebruik gemaakt van HTML, CSS en Javascript. Uiteraard werk je in een ‘scrummend’ ontwikkelteam en trek je ook op met je collega van sales en marketing om de klantbehoeften te vertalen naar de klantreis.

Wat wij vragen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een relevante ICT-opleiding afgerond en maximaal 10 jaar werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met CSS(3), HTML(5), Javascript en ASP.net. Je denkt en werkt niet vanuit de techniek, maar stelt klanten centraal. Tegemoetkomen aan hun wensen en behoeften geeft je – naast ontwikkelen – ook energie.

Heel prettige werkomgeving

Stichting W/E adviseurs is financieel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van giften en subsidies. W/E is sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd: winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie: de maatschappelijke impact vergroten. Het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenredige zeggenschap van alle medewerkers. De onderneming is fair naar iedereen, transparant en is zich – uiteraard – bewust van haar ecologische voetafdruk.

Je kunt gaan bouwen

Duurzaamheid staat erg in de belangstelling. Daarom moet W/E adviseurs continu haar GPR-software-applicaties ontwikkelen. Niet alleen moet de (reken)software inhoudelijk up-to-date zijn, ook de gebruikerservaring moet top zijn. Alleen zo kan W/E in een steeds meer concurrerende markt toonaangevend zijn en koploper blijven. Jij bent hierin sleutelfiguur door het gehele traject van klantbehoeftesessies tot en met de ontwikkeling van het front-end – en het steeds evalueren en doorontwikkelen – voor je rekening te nemen.

Daarnaast bieden we:

  • – een werkplek in het centrum van Utrecht met fijne collega’s en een informele cultuur;
  • – ruimte voor eigen initiatief en ondersteuning bij je eigen ontwikkeling;
  • – een goed salaris en – indien van toepassing – een resultaatuitkering;
  • – een aantrekkelijke pensioenregeling, 25 vakantiedagen, gezamenlijk lunchen, laptop, mobiele telefoon;
  • – een flexibele werkgever;
  • – werken op projectbasis is bespreekbaar;
  • – respect voor je werk-privé-balans.

Solliciteer voor 19 maart 2018

Stuur je curriculum vitae naar: Stichting W/E adviseurs, gericht aan de heer John Mak, directeur/bestuurder via mak@w-e.nl. Over je motivatie hebben we het tijdens ons gesprek wel. Wil je liever eerst meer informatie? Bel Daniël Tulp op 030 – 677 87 77 of kijk op www.w-e.nl.

Download vacature

Delen

Licentiehouders