GPR softwareGPR Onderhoud maakt milieubelasting van onderhoudsscenario’s inzichtelijk

GPR Onderhoud maakt milieubelasting van onderhoudsscenario’s inzichtelijk

GPR Onderhoud productkaartMet GPR Onderhoud optimaliseert u de milieuprestatie van onderhoudsactiviteiten van gebouwen. En dan inclusief onderhoudscyclus en investeringskosten. De software geeft inzicht in milieu én netto contante waarde over de gehele levensduur. Zo is de keuze voor een duurzaam onderhoudsscenario nog eenvoudiger geworden. En duurzaam, prestatiegericht aanbesteden een stap dichterbij.

 

Bent u lid van OnderhoudNL Totaal? Klik hier voor het actuele welkomstaanbod.

 

Hoe werkt GPR Onderhoud?

GPR Onderhoud werkt met onderhoudscenario’s. Net als bij een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Per onderhoudsactiviteit geeft u aan hoeveel materiaal gebruikt wordt. Wat de duur van de onderhoudscyclus is. En wat de kosten zijn. Bijvoorbeeld bij het vervangen van kozijnen. De milieuprestaties worden weergegeven met een schaduwprijs. Deze wordt samengesteld uit tien milieueffecten, zoals het broeikaseffect. Elke activiteit in GPR Onderhoud is gekoppeld aan de Nationale Milieudatabase, in beheer bij de Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Lees handleiding

schermafbeelding-gpr-onderhoud

Stichting GPR Onderhoud

GPR Onderhoud is ontstaan uit een samenwerking tussen marktpartijen, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het instrument is ontwikkeld door TU Delft/OTB en W/E adviseurs. De initiatiefnemers hebben zich verenigd in een stichting. Inkomsten worden gebruikt voor beheer, kwaliteit en doorontwikkeling. Milieuaspecten een zwaardere rol geven in gebouwonderhoud is het doel. Het bestuur van de stichting bestaat uit partners in het ontwikkeltraject en de ondersteunde partijen.

W/E adviseurs logo Logo_tu-delft-300x141

leden-stichting-gpr-onderhoud

Licentie

GPR Onderhoud is online software, waartoe u onafhankelijk van werkplek of locatie toegang hebt via een eigen inlog. Binnen uw licentie kunt u onbeperkt scenario’s of onderhoudsingrepen doorrekenen.

Licentie€ 1.500,-/jaar*
Eenmalige instapkosten€ 500,-*
Inclusief introductiecursus voor1 deelnemer

Bent u lid van OnderhoudNL Totaal? Klik hier voor het actuele welkomstaanbod.

 

Eerst meer informatie over GPR Onderhoud?

Wilt u meer informatie over GPR Onderhoud ontvangen? Volg de link en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

GPR Strippenkaart

Heeft u advies nodig bij vragen omtrent duurzaam onderhoud? De ervaren duurzaamheidsadviseurs van W/E helpen u graag. Met de GPR Strippenkaart schakelt u onze deskundigheid snel en flexibel in. Makkelijk en met vaste contactpersoon.

GPR Strippenkaart
Tarief
10 uur projectadvies op maat€ 1000,- *

GPR Strippenkaart bestellen

 
*Alle tarieven zijn exclusief BTW en geldig per 1 januari 2014, prijswijzigingen voorbehouden. De facturatie van licentiekosten is in het eerste jaar naar rato, daarna per kalenderjaar. Voor een GPR Onderhoud-licentie geldt een minimale looptijd van één kalenderjaar. Licenties worden verstrekt na betaling van de factuur. De GPR Strippenkaart dient vooruit te worden voldaan.
Delen

Licentiehouders