GPR softwareGPR korting OnderhoudNL Totaal-leden

GPR korting OnderhoudNL Totaal-leden

Kennismakingsaanbod GPR Gebouw en GPR Onderhoud

logo onderhoudnlWilt u op eenvoudige wijze met uw opdrachtgever over duurzaamheid communiceren, meerwaarde bieden en bent u op zoek naar een manier om uzelf te onderscheiden? Maak dan nu gebruik van dit kennismakingsaanbod.

Als OnderhoudNL Totaal-lid kunt u  voordelig kennismaken met GPR Gebouw en GPR Onderhoud. U ontvangt 75% korting op een jaarlicentie van GPR Gebouw en zelfs 100% korting op een jaarlicentie van GPR Onderhoud. Bovendien gaat u op cursus, eveneens in dit aanbod inbegrepen.

 


gpr_logo_gebouw1 jaar GPR Gebouw All-in 10
+ Cursus Bestaande Bouw ⇒ € 387,50

(Totale waarde: € 1.550,-)

Nu bestellen

Het betreft een combinatie van licentie en cursus. Door de cursus te volgen, garanderen wij dat u succesvol met het programma kunt werken. Uitgesloten van dit aanbod zijn OnderhoudNL Totaal-leden die al in bezit zijn van een doorlopende GPR Gebouw-licentie.


gpr_logo_onderhoud1 jaar GPR Onderhoud
+ Introductiecursus ⇒ € 0,-

(Totale waarde: € 2.000,-)

Nu bestellen

Het betreft een combinatie van licentie en cursus. Door de cursus te volgen, garanderen wij dat u succesvol met het programma kunt werken.


 

Maak nu gebruik van dit spectaculaire aanbod

Benieuwd naar GPR Gebouw, GPR Onderhoud of beide? Het is aan u! Bestel uw GPR Gebouw All-In 10-licentie of GPR Onderhoud-licentie direct via het bestelformulier. Vergeet niet bij ‘Opmerkingen’ uw OnderhoudNL Totaal-lidnummer te vermelden, zodat wij weten dat u gebruik maakt van dit aanbod. Wij benaderen u voor het inplannen van de bij het aanbod inbegrepen cursus. Nog vragen? Bel dan met de GPR Helpdesk: 030-6778760.

 


 

leen-stapper-projectmanager-ymereLeen Stapper, projectmanager en duurzaamheidsspecialist bij Ymere: “Het moest er nu eindelijk maar eens van komen! We zijn al enige tijd bezig met het vormgeven van duurzaamheidsbeleid. Uiteindelijk wil je dat beleid in de uitvoering concreet en meetbaar kunnen maken, zowel voor nieuwbouw als ook bestaande bouw. Duurzaamheid zien we ook nadrukkelijk als een breder begrip dan energie alleen. Ook materiaalgebruik, gezondheid en bijvoorbeeld de sociale veiligheid van ons vastgoed spelen een belangrijke rol. We zien graag dat de dialoog met co-makers over duurzaamheid in die zin meetbaar en transparant ingekaderd kan worden. Voordeel van GPR Gebouw is dat veel bouwpartijen het hulpmiddel in huis hebben of er ervaring mee hebben opgedaan. Zo kunnen we de dialoog over duurzaamheid in dezelfde taal voeren.” Lees meer

 

Roel van Elk directeur Elk GroepRoel van Elk, directeur bij Elk Groep: “GPR Gebouw helpt ons om samen met de klant de optimale keuzes te maken als het gaat om duurzaam onderhoud of renovatie. De invoer sluit aan bij onze werkwijze, en het resultaat in de vorm van GPR-scores helpt ons in het gesprek met de klant. Bovendien heeft W/E ons goed op weg geholpen.”

 

 

Edwin Meeuwsen Onderhoud NLEdwin Meeuwsen, Sectormanager Vastgoed bij OnderhoudNL: “Wij constateren een steeds duidelijkere trend bij onze leden die resultaatgericht samenwerken met hun klanten. Dit juichen wij toe en willen graag alle Totaal-leden met deze werkwijze kennis laten maken. De GPR software is hiervoor uitermate geschikt. Twijfel niet en maak gebruik van deze unieke aanbieding!”

Delen

Licentiehouders