GPR softwareGPR-cursussen

GPR-cursussen

GPR software is toonaangevend in Nederland als het gaat om het meten en certificeren van duurzaamheidsprestaties van gebouwen en gebieden. Het is belangrijk dat professionals goed opgeleid zijn in het gebruik van de software én de toepassing in de praktijk. W/E adviseurs verzorgt als ontwikkelaar van de software alle GPR-cursussen.

Cursus berekening Milieuprestatie Gebouwen

Wilt u weten hoe u een MPG berekening maakt en optimaliseert? Volg dan nu deze praktische cursus bij W/E adviseurs. Nu aanmelden:

03-09-2018

04-10-2018

GPR Onderhoud Introductiecursus

De GPR Onderhoud Introductiecursus bevat een praktische kennismaking met de software door middel
van oefenopgaven en gefundeerde presentaties.
€ 295,- excl. BTW open inschrijving
In-company prijs op aanvraag

Data op aanvraag

GPR Gebouw Introductiecursus

Maak kennis met GPR Gebouw door middel van oefenopgaven en informatieve presentaties.
€ 295,- excl. BTW open inschrijving
In-company prijs op aanvraag

Nu aanmelden:

06-09-2018

29-10-2018

GPR Bestaande Bouwcursus

Praktische kennismaking met GPR Gebouw voor bestaande bouw en specifieke inzet van GPR Onderhoud met een toepasselijke casus en informatieve presentaties.
€ 295,- excl. BTW open inschrijving
In-company prijs op aanvraag

Data op aanvraag

GPR Gebouw Expertcursus

In de GPR Gebouw Expertcursus worden GPR Gebouw-thema’s grondig uitgediept. Zo kunt u complexe vragen beantwoorden en betrouwbaar advies geven. Cursusbrochure
€ 1.895,- excl. BTW open inschrijving
In-company prijs op aanvraag

Nu aanmelden:

11 + 18-09-2018

GPR Gebouw Expertexamen

Alle thema’s, achtergronden en werkwijzen worden grondig en gevarieerd getoetst. Heeft u het examen met goed gevolg afgelegd, bent u officieel GPR Gebouw Expert voor de versie van GPR Gebouw die op het moment van het examen actueel is. Als GPR Gebouw Expert wordt u vermeldt in het GPR Expertregister.
€ 595,- excl. BTW

Data op aanvraag

GPR Gebouw Assessorcursus

Tijdens de GPR Gebouw Assessorcursus leert u in 1 dag hoe u GPR Gebouw-berekeningen controleert, valideert en hoe u een GPR Gebouw Certificaat aanvraagt.
€ 995,- excl. BTW open inschrijving
Incompany prijs op aanvraag

Nu aanmelden:
Datum n.t.b.

GPR Gebouw Assessorexamen

U wordt getoetst op uw kennis van het controleren en valideren van GPR Gebouw-berekeningen. Heeft u het examen met goed gevolg afgelegd, bent u officieel GPR Gebouw Assessor voor de versie van GPR Gebouw die op het moment van het examen actueel is. Als GPR Gebouw Assessor wordt u vermeldt in het GPR Assessorenregister.
€ 595,- excl. BTW
Data op aanvraag

Succesvol duurzaam aanbesteden

Hoe zorgt u ervoor dat uw duurzaamheidsambitie daadwerkelijk wordt gerealiseerd? W/E en OPPS hebben klanten in meerdere aanbestedingen succesvol begeleid. De gezamenlijke expertise uit recente aanbestedingen is verwerkt in een cursus, zodat ook u hiervan kunt profiteren.
€ 345,- excl. BTW open inschrijving

Data op aanvraag


 

Delen

Licentiehouders