GPR softwareGPR Demo aanvragen en vrijblijvend inzien

GPR Demo aanvragen en vrijblijvend inzien

U overweegt met GPR software te werken en wilt eerst vrijblijvend een kijkje nemen? Vraag kosteloos een GPR demo aan. U ontvangt dan de inloggegevens van GPR Gebouw met daarin al meerdere voorbeeldberekeningen. In de demo staan ook voorbeeldberekeningen voor Sporthal en Zwembad. Deze kunt u dus ook inzien. Met de demo kunt u geen berekeningen maken.

Wilt u meer weten specifiek van GPR Bouwbesluit / MPG? Ook dan kunt u een demo van GPR Gebouw aanvragen. In subthema 2.1 MilieuPrestatie Gebouwen van GPR Gebouw wordt u namelijk doorverwezen naar een externe rekenkern. Deze rekenkern is exact dezelfde als die in GPR Bouwbesluit / MPG. Kortom, het bekijken van de demo GPR Gebouw stelt u in staat GPR Bouwbesluit / MPG te beoordelen.

Overweegt u aan de slag te gaan met GPR Stedenbouw of GPR Onderhoud en wilt u eerst meer informatie? Bel dan onze GPR Helpdesk op 030 – 677 8760. De GPR Helpdesk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 10:00 en van 14:00 – 16:30 uur.

 

 

 

 

* verplichte velden

GPR Demo


  • - Wilt u een demo aanvragen van GPR Stedenbouw of GPR Onderhoud? Bel de GPR Helpdesk.
  • - Wilt u een demo aanvragen van GPR Gebouw, GPR Bouwbesluit/MPG en de GPR Specials Sporthal en Zwembad? Vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens


Delen

Licentiehouders