Cursus GPR Gebouw Introductie

In de GPR Gebouw Introductiecursus maakt u op hoofdlijnen kennis met GPR Gebouw door middel van een informatieve presentatie, live demonstratie en het maken van een oefenopgave(s). Aan het einde van de GPR Gebouw Introductiecursus kent u de werkwijze en achterliggende theorieën. U weet welke gegevens nodig zijn voor het kunnen maken van berekeningen en hoe u deze in het programma invoert en verwerkt.

Cursus GPR Gebouw Introductie

Deel 1: Achtergrond
In het eerste deel van de cursus komt de achtergrond van de GPR software, de opbouw van de software en wet- en regelgeving aan bod. Ook krijgt u inzicht in de Circulariteit Prestatie Gebouwen (CPG) en de Duurzaamheid Prestatie Gebouwen (DPG) en ziet u hoe de software werkt.

Deel 2: Praktijkopgave – zelf invoeren en draaien aan de knoppen
Het tweede deel is een praktijkgedeelte waarbij u aan de hand van een opgave aan de slag gaat met de rekensoftware GPR Gebouw. U krijgt de gelegenheid om de gegevens bij de 5 thema’s van een gebouw in te voeren en (de scores) te beoordelen.

Wie geeft de cursus?

Eva VrolijkAfbeeldingsresultaat voor arko van ekeren
De cursussen worden afwisselend verzorgd door de adviseurs (v.l.n.r.) Eva Vrolijk, Arko van Ekeren.

  • Inschrijfformulier

    Schrijf u hieronder in voor de GPR Gebouw Introductie Cursus. U kunt kiezen wanneer en waar u de cursus wilt volgen. Minimaal een week voor aanvang van de cursus neemt een medewerker van stichting W/E adviseurs contact met u op over doorgang van de cursus en met verdere informatie.


  • Deelnemer


  • Factuurgegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.