GPR Gebouw Expert Terugkomdag

GPR Gebouw Expert Terugkomdag

Je bent GPR Gebouw Expert en hiermee een ambassadeur van GPR Gebouw en W/E adviseurs. Dat vinden wij bijzonder prettig, en hechten waarde aan de kwaliteit* van het werk van onze experts.

Om deze status te behouden vragen wij onze experts deel te nemen aan de jaarlijkse terugkomdag (1x per jaar). Tijdens deze terugkomdagen worden de GPR Gebouw Experts geschoold op inhoud zoals nieuwe trends en ontwikkelingen, wetgeving en het gebruik van de software. Ook voeren we open en inhoudelijke dialoog te voeren over diverse thema’s. De GPR Expert Terugkomdag is ook een uitgelezen moment voor experts om kennis, ervaringen en netwerk met elkaar te delen. Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan een van de onderstaande themasessies. Jij kiest zelf welk thema momenteel het meest bij jouw vraagstukken past.

Nieuw dit jaar zijn de ronde tafelsessies. Dit zijn kleine interactieve sessies waarin jij actief meepraat en jouw vraagstukken inbrengt. Tijdens de kennissessies vragen wij een externe partij om je bij te praten en te inspireren. Uiteraard praten wij je in beide type sessies bij over actuele ontwikkelingen van GPR Gebouw.

Schrijf je snel in want vol = vol. We zien uit naar je komst!

20-6 12.00 – 16.00 uur Utrecht Ronde Tafel: Vraagstukken op gebouw en maatregelniveau
19-9 12.00 – 16.00 uur Eindhoven Ronde Tafel: Mia regeling: Bewijslast & Kwaliteitsborging
8-10 09.00 – 12.30 uur Utrecht Ronde Tafel: GPR materiaal: de vernieuwde NMD 3.0 en de MPG
8-10 12.00 – 16.00 uur Utrecht Ronde Tafel: GPR materiaal: de vernieuwde NMD 3.0 en de MPG
VOL
21-11 09.00 – 13.00 uur Eindhoven Kennissessie: GPR & The Big Picture
10-12 09.00 – 13.00 uur Utrecht Kennissessie: BENG eisen & NTA 8800 t.a.v. GPR en thema Gezondheid

*Jaarlijks worden steekproefsgewijs kwaliteitscontroles onder GPR Gebouw Experts gedaan om de kwaliteit van gemaakte GPR Gebouw-berekeningen te garanderen.

  • Inschrijfformulier

    Helaas is het niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de terugkomdagen van 2019. Neem contact met ons op als u toch graag expert wilt blijven in 2020.


  • Deelnemer


  • Factuurgegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.